Suodatettu vesi

”Vesi ei ole ainoastaan mieltämme heijastava peili – se on elämänlähde.” (Masaru Emoto)

Nykyaikana hyvänlaatuinen suodatin on ehdottomasti tarpeellinen varmistamaan sen, ettei vedessä ole epäpuhtauksia, kuten haitallisia kemikaaleja, hivenaineita ja mikro-organismeja. Ja ollakseen täysin terveellistä veden tulee olla myös emäksistä.

Veden parantaminen alkaa sen rakenteen purkamisesta ja uudelleenrakentamisesta pyörreliikkeen ja magneettien avulla. Magnetismi muuttaa veden rakennetta ja parantaa sen kykyä kemiallisiin reaktioihin. Terve vesi liikkuu ja on avoin värähtelyille ja kemiallisille ja sähkömagneettisile reaktioille. (Charlie Ryrie, 1999)

Ihmiskehossa on keskimäärin 40 litraa vettä ja kahdessa viikossa (ks. edellinen Millaista vettä…) voit vaihtaa sen eli noin 70% itsestäsi terveeseen ja puhtaaseen veteen ottamalla hyvänlaatuiset vedenkäsittelylaitteet.
Itse olen valinnut Nikkenin vedenkäsittelylaitteet ja Pimag-veden. Valitettavasti Nikken on lopettanut verkostomyynnin Suomessa lokakuussa 2015. Itse jatkan ko. laitteistolla niin kauan filttereitä riittää, mutta sen jälkeen siirryn jatkossa suosittelemaani Vitev FLO ionisaattoriin.

Eero Lehtola maahantuo amerikkalaista Vitev FLO vedenpuhdistinta (ionisaattoria), jonka tiedot löydät sivustolta www.vedenpuhdistin.fi. Mikäli päätät hankkia jonkun ko. sivustolta löytyvistä tuotteista, käytä ostoskorisivulla koodia PPVESI, niin saat ilmaisen toimituksen Suomen alueella.  Opastan sinua mielelläni tilauksen tekemisessä.

  • emäksinen ja ionisoitu vesi läpäisee kehon kudokset tehokkaammin kuin vesijohtovesi, joten se nesteyttää huomattavasti paremmin. Emäksinen vesi neutraloi happamuutta, joka aiheutuu mm. nykyisestä ruokavaliosta, ja auttaa näin säilyttämään terveytemme ja vastustuskykymme tauteja vastaan. Esim. syöpä ja rappeutumissairaudet eivät viihdy happipitoisessa ja emäksisessä ympäristössä.


Asiakkaankatu 1 B 37
00930 HELSINKI
Katso kartalta